برای هر دختری پیش میآید که در زندگی چند بار درمعرض پیشنهاد ازدواج قرار میگیرد. سالها قبل این پیشنهادها سنتی بود و در قالب خانوادهها و با نظارت آنها مطرح میشد و خانوادهها با تجربه و درایتی که داشتند آنها را مدیریت میکردند اما حالا در بیشتر مواقع دخترها خودشان در معرض پیشنهاد ازدواج قرار میگیرند و بعد آن را به خانواده منتقل میکنند.
مشکل اینجاست که دخترهای جوان تجربه کافی ندارند و ممکن است اشتباه کنند. ممکن است کسی که پیشنهاد را مطرح میکند قصد واقعی برای ازدواج نداشته باشد.
برای اینکه بفهمید فردی که به شما پیشنهاد ازدواج میدهد چقدر در تصمیم خود مصر است، این سۆالات را از خودتان بپرسید. اگر جوابتان به آنها مثبت بود، میتوانید پیشنهادی که به شما شده را جدی بگیرید.
اختلاف زن و شوهری در هر زندگیای اتفاق میافتد. حتی در زندگی زوجهایی که خوشبختند و عقدشان در آسمانها بسته شده است . آنچه بسیار حائز اهمیت است و به عبارتی تفاوت همسران در دعوا می باشد سبک دعوا است. روان شناسان معتقدند: هر کدام از همسران سبک خاصی برای دعوا دارند! برخی از این سبکها میتوانند بسیار مخرب باشند، اما با این وجود، بسیار استفاده میشوند! "
سازمان جهاني بهداشت که هدف خود را دستيابي به عاليترين سطح ممکن بهداشت براي همه مردم تعيين کرده، در اساسنامه خود در تعريف سلامت ميگويد: «منظور از سلامت، حالت رفاه کامل جسماني، رواني و اجتماعي است، نه صرفا فقدان بيماري يا عليلي.» براساس اين تعريف، فردي داراي سلامت روان است که: «توانمنديهاي خود را بشناسد و توانايي مقابله با استرسهاي روزمره را داشته باشد و به شکل مفيد و موثري در جامعه مشاركت و فعاليت داشته باشد.»...
انتخاب رشته، انتخاب آيندهي شماست. پاسخگويي دقيق و شفاف به 6 سؤال زير، کليد موفقيت شما در انتخاب رشتهي صحيح است؛ اما ابتدا بايد يک اشتباه بزرگ را تصحيح کنيم.
تصحيح يک اشتباه بزرگ براي انتخاب رشتهي موفق
بعضي از دانشآموزان تصور ميکنند براي يک انتخاب رشتهي خوب، مهمترين چيز کارنامه و نمرات و رتبهي کنکور است. آنها بيش از آنکه به خودشان، اهدافشان و آيندهشان فکر کنند، به نظر ديگران و اهميتي که مردم جامعه به رشتههاي مختلف ميدهند توجه ميکنند؛ اما موضوع اصلي براي يک انتخاب رشتهي صحيح اين است که ..............
دوستی های قبل از ازدواج آنقدر که فکر می کنید ساده و صادقانه نیستند. این دوستی ها به خصوص اگر برچسب دوستی خیابانی بگیرند، پر از احتمال ناکامی اند. حتی اگر فکر کنید شما از این قاعده مستثنی هستید و قرار نیست برایتان اتفاقی بیفتد.
متاسفانه برخی باورهای غلط وجود دارند که باعث میشوند افراد فریب خوردن خود را غیرممکن بدانند و گمان کنند گول خوردن و ضرر کردن فقط برای دیگران رخ میدهد.
در این جا میخواهیم برخی از این باورهای غلط را بررسی کنیم. من حواسم جمع است
خیلی از پدر و مادرها فکر میکنند اگر فرزندشان جنب و جوش زیادی داشته و بازیگوش باشد، حتمابیشفعال است...
اختلال کمتوجهی و بیشفعالی، مشکل بسیاری از کودکان و البته نگرانی بسیاری از والدین است.
بعضی از والدین برعکس، حتی شیطنت و خرابکاری مفرط کودکشان را جدی نمیگیرند و آن را به حساب تیزهوشی و کنجکاو بودن او میگذارند. این آزمون به شما کمک میکند دریابید فرزندتان به مشکل بیشفعالی و کمتوجهی دچار است یا نه. هنگام جواب دادن به سوالهای زیر، این نکتهها را در نظر داشته باشید:...........
آیا مایلید به افکار کسی که کنار دستتان نشسته است پی ببرید؟ اگر با افراد زیادی مواجهه شده باشیم میتوانیم بسیاری از افراد را حتی از نوع صحبت کردنشان نیز بشناسیم. اما این شناخت در مواجهه حضوری با دانستن بسیاری از حالات اثبات شده در علم روانشناسی بهترین شناخت را نسبت به دیگران برایمان به ارمغان میآورد.
اکنون با توجه به نکات ارائه شده میتوانید از روی هر یک از حالات زیر افکار آنها را بخوانید: